Lensvelt Vergaderstoel AVL Office Chair

300.00

Uitverkocht

Uitverkocht

 

Beschrijving

De AVL Office Chair is een voorbeeld van minimalisme. De eenvoud van de vorm representeert uitsluitend ‘het beeld van zitten’. Door de rechte, strakke lijnen past de AVL Office Chair in iedere kantoor-, werk-, ontvangst- en vergaderruimte. De stoel is in hoogte verstelbaar d.m.v een gaslift en heeft een doordacht neigmechanisme waarmee een lange en comfortabele zit is gewaarborgd.

Voetkruis met rubberen zwenkwieltjes. In hoogte verstelbaar met gaslift (zithoogte van 45 cm tot 57 cm). Afmetingen: bxdxh = 62 x 62 x 83 tot 95 cm. Ontwerp: Atelier van Lieshout (1998).

Joep van Lieshout

— Designers

Joep van Lieshout (Ravenstein, 1963) staat al jarenlang in de top 5 van meest succesvolle en best verkochte kunstenaars in Nederland. Van Lieshout is geboren in het Brabantse Ravenstein, maar zijn atelier AVL is gevestigd in Rotterdam.

AVL heeft voor Lensvelt een groot aantal bijzondere meubels ontworpen die zich in de loop der jaren hebben ontwikkeld tot de lievelingetjes van veel Nederlandse interieurarchitecten. Veel van zijn ontwerpen zijn inmiddels moderne klassiekers geworden in de interieurbranche, zoals de AVL Shaker en de Office Chair.

Joep van Lieshout