Soft Pad Group

Categorie:
 

Beschrijving

Het ontwerp van de Soft Pad Group dateert uit 1969. Zowel wat de bouw als de vorm betreft lijken deze stoelen op die uit de Aluminium Group, maar de opgenaaide lederen kussens contrasteren opvallend met het slanke aluminiumprofiel. De Soft Pad Chairs zijn zachter en luxueuzer dan de stoelen uit de Aluminium Group, maar behouden toch dezelfde strakke vorm. De stoelen passen zich aan het lichaam aan en bieden een buitengewoon zitcomfort.

Vitra produceert de stoelen uit de Soft Pad Group al tientallen jaren met dezelfde onovertroffen kwaliteit. Op grond van deze ervaring geven we op alle stoelen uit de Soft Pad Group een garantie van 30 jaar.

De Soft Pad Group bestaat uit een reeks stoelen voor gebruik in kantoren, in openbare ruimten en thuis: de Soft Pad Chairs EA 205/207/208 brengen zacht comfort en prestige in vergader- en conferentieruimten; de Soft Pad Chairs EA 215/216 en EA 222/223 zijn dan weer de ideale keuze voor ontspannen zitgelegenheid in lobby’s, lounges en wachtruimten. De Soft Pad Chairs EA 217/219 vormen de laatste aanvulling op de productgroep. Ze hebben een onderstel op zwenkwielen en zijn verkrijgbaar met rugleuningen in verschillende hoogten. Dankzij het ruime aanbod aan modellen en de keuze uit twee soorten leder voor de bekleding, in een uitgebreid aantal kleuren, vindt de klant altijd de perfecte Soft Pad Chair voor zijn interieur.